55 39 38 50 firmapost@arnaror.no

Rehabilitering av bad

Rehabilitering av bad

Gi badet ditt en overhaling

Uten kostnad for deg, gir vi en totalpris på rehabilitering av ditt bad. Totalprisen inkluderer rørlegger-, murer-, tømrer- og elektrikerarbeid.

Arna og Åsane Rørleggerservice AS bruker digitale tegneverktøy for å kunne produsere plan- og perspektivtegninger av drømmebadet ditt. Vi kan produsere flere alternative løsninger basert på dine medbrakte tegninger eller befaring som vi har utført. Tegningene vil da gjenspeile dine preferanser, ditt valg av utstyr, fliser og belysing sik at du får et inntrykk av hvordan badet ditt kommer til å se ut før vi går i gang med rehabiliteringen av badet ditt.

Har du noen ideer du vil få ned på papiret? Prøv baderomsdesigneren fra Bademiljø!

Det er vi som leverer 10 års garanti på tett bad

Det å bygge et nytt bad er en stor investering for de fleste av oss. Da er det trygt å vite at Bademiljø, som de eneste i Norge, tilbyr deg en garanti for at det nye badet ditt holder tett i 10 år. Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med 10 års garanti er å betrakte som et verdipapir, for det øker faktisk verdien på boligen.

På tide å rehabilitere badet? Send oss en melding via kontaktskjema, eller ring oss for en uforpliktende og hyggelig prat!

Vi utfører også rehabilitering av større borettslag, les mer under bolig.

Kontaktperson
Petter Amundsen – Koordinator/befaring
404 36 821
pam@arnaror.no