Velkommen innom til oss på Espeland

Historien vår

Arna og Åsane Rørleggerservice AS ble etablert i 1988 av rørleggermestrene Vidar Rolland og Ståle J. Høyvik. Vi har i dag 65 dyktige medarbeidere som står klar til å hjelpe deg med alt innen rørteknisk arbeid.

Slik startet det

Ståle Høyvik og Vidar Rolland startet bedriften 1. februar 1988 sammen med Audun Borge som hadde drevet et lokalt rørleggerfirma i Arna i over 20 år. Allerede 1989 ble første rørlegger ansatt, og første lærling kom i 1991. Selskapet har helt siden starten hatt fokus på god og fagmessig opplæring i rørleggerfaget - fra lærling til utdannet rørleggersvenn. Vi har også vært opptatt av faglig utvikling og kontinuerlig kompetanseheving for å kunne møte fremtidens store og teknisk krevende anlegg. Kontinuerlig utdanning av lærlinger har vært høyt prioritert og danner hovedstammen av våre ansatte rørleggermestere og KEM-ingeniører.

Bygget på høy faglig kompetanse

Vårt tjenestetilbud er forankret i tradisjonell rørleggervirksomhet, og vi har blitt en veletablert bedrift i Bergensområdet. Vi har operative avdelinger og dyktige fagpersoner som ivaretar alt innen boligbygging, rehabilitering av borettslag/sameier, oppussing av bad og service i tillegg til kompliserte, tekniske industrianlegg.

Arna og Åsane Rørleggerservice er nå kjent for å kunne utføre kompliserte og tekniske krevende røranlegg, og organisasjon er bygget på høy faglig kompetanse, sertifiserte sveisere og ledere med lang erfaring.

Vi er medlem i Bademiljø-kjeden, og både våre kunder & vi nyter godt av medlemskapet gjennom blant annet garantiordninger på rehabiliterte bad og kursing på rørleggere mm. Medlemskapet i kjeden gir oss tilgang til et verdifullt miljø for utveksling av erfaringer og teknisk kompetanse i faget.

Arna og Åsane Rørleggerservice AS har egen butikk tilknyttet Bademiljø-kjeden der du kan finne alt av møbler og utstyr til badet.

Sentral godkjenning – tiltaksklasser

Arna og Åsane Rørleggerservice AS innehar sentral godkjenning for følgende tiltaksklasser:

  • Prosjektering av Sanitærinstallasjoner i tiltaksklasse 2.
  • Prosjektering av Varme- og kuldeinstallasjoner i tiltaksklasse 2.
  • Søker for alle typer tiltak i tiltaksklasse 1.
  • Utførelse av Sanitærinstallasjoner i tiltaksklasse 3.
  • Utførelse av Slukkeinstallasjoner i tiltaksklasse 3.
  • Utførelse av Varme- og kuldeinstallasjoner i tiltaksklasse 3.

Utover sentralgodkjenning er vi godkjent opplæringsbedrift, samt FG-godkjent for både utførelse og vedlikehold av automatiske slukkesystemer. Vi er også sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift og er godkjent våtromsbedrift ihht Byggebransjens Våtromsnorm.