Illustrasjon: Bilde viser utstilling bås av et nytt bad.

Oppussing av bad

Badet er stedet du starter og avslutter dagen. Derfor er det ekstra viktig at du har et rom som gir deg en ekstra følelse av velvære og glede i en travel hverdag. Vi i Arna og Åsane Rørleggerservice har over 30 års erfaring med oppussing av bad og har i løpet av disse årene designet og levert flere tusen baderom.

Uten kostnad for deg, gir vi en totalpris på oppussing av ditt bad. Det første vi gjør er å dra på en befaring. Her ser vi på eksisterende bad og legger en plan på hvordan jobben bør gjennomføres. Vi koordinerer hele prosessen fra start til ferdig, tett bad. Du som kunde forholder deg bare til oss, og vi tar ansvar for tømrer, murer, elektriker, gulvlegger i tillegg til rørleggerarbeid. Dette er inkludert i totalprisen og du får en dato på planlagt overlevering av ferdig bad. Vi er medlem av Bademiljøkjeden og VVS Norge.

Vi leverer 10 års garanti på tett bad

Å bygge et nytt bad er en stor investering for de fleste av oss. Da er det trygt å vite at vi, som medlem av Bademiljø, garanterer at det nye badet ditt holder tett i 10 år. Dette er noe Bademiljø tilbyr som eneste aktør i Norge. Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med 10 års tetthets-garanti er å betrakte som et verdipapir og gir deg sikkerhet for at det i garantiperioden ikke dukker opp uforutsette utgifter som følge av lekkasje i våtrom. Les gjerne mer om Bademiljø sin tetthetsgaranti her.


Viktigheten av faglært arbeid

Tilstanden på bad og våtrom er ofte gjenstand for usikkerhet ved boligkjøp. Et faglig utført arbeid er derfor svært viktig. Ved bygging av bad og våtrom er det viktig å vite at grunnarbeidet ofte representerer den største delen av totalkostnaden. Dette arbeidet er ikke synlig når rommet står ferdig, men er helt avgjørende for tettheten i rommet. For at vi skal kunne garantere at badet ditt holder tett i 10 år, må vi derfor bygge rommet fra bunnen av, istedenfor å eksempelvis legge nye fliser over de gamle.

Ønsker du å pusse opp badet? Send oss en melding via kontaktskjema nederst på siden, eller ring oss for en uforpliktende og hyggelig prat!
Vi utfører også større rehabilitering av borettslag og sameier, les mer under Borettslag og sameie.

Digitalt tegneverktøy

Arna og Åsane Rørleggerservice AS bruker digitale tegneverktøy for å kunne produsere plan- og perspektivtegninger av drømmebadet ditt. Vi kan produsere flere alternative løsninger basert på dine ønsker og etter gjennomført befaring. Tegningene vil da gjenspeile dine preferanser, ditt valg av utstyr, fliser og belysning slik at du får et inntrykk av hvordan badet ditt kommer til å se ut før vi går i gang med oppussingen.

Ta gjerne turen innom vår butikk og få gode tips og personlig konsultasjon før du setter i gang med planleggingen. Vi hjelper deg med å finne møbler og utstyr til det nye badet. Har du noen ideer du vil få ned på papiret kan du også prøve baderomsdesigneren fra Bademiljø.

Boligmappa

For at du skal få enda bedre oversikt over de dokumenterte arbeidene, bruker vi boligmappa.no. Dette er en digital lagringsplass som samler alt av viktig dokumentasjon.

Vi legger inn komplett dokumentasjon på badet i Boligmappa. Bilder, FDV, kontrakt, garantibevis og overtakelsesprotokoll. Alt vi legger inn på Boligmappa blir lagt inn på ditt gårds- og bruksnummer. Dette er også en fordel dersom boligen skal selges.

Baderomstrender og design

Vi har oversikten over hvilke farger, materialer og stiler som gjelder nå. I tillegg har vi en rekke brosjyrer, magasiner og eksempler på fargevalg. Klassisk, moderne, nordisk eller fargerikt. Vi hjelper deg å finne ditt drømmebad.

Bilde av Petter Amundsen
  • Arna & Åsane Rørleggerservice AS
  • Petter Amundsen
  • Saksbehandler bad
  • 404 36 821
  • pam@arnaror.no

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Din henvendelse er 100% uforpliktende. Fyll ut skjema så tar vi kontakt eller ring (+47) 55 39 38 50 for en uforpliktende samtale.