En av våre ansatte som monterer dusj

Rehabilitering av borettslag og sameier

Arna og Åsane Rørleggerservice AS er medlem av Bademiljøkjeden med slagordet «Best på bad» og er godkjent våtromsbedrift i henhold til Fagrådet for Våtrom.

Vi leverer komplette røranlegg, ventilasjon og våtrom

Vi prosjekterer og leverer komplette røranlegg for kaldtvann, varmtvann og varmtvannssirkulasjon og avløp, samt total-rehabiliterer våtrom og etablerer balansert ventilasjon. Vi har gode løsninger for felles berederanlegg også med energisparende varmepumpe.

Som totalentreprenør i flere rehabiliteringsprosjekter i boligblokker/borettslag/sameier, har vi hatt med oss faste samarbeidspartnere fra alle bygningsfag; elektro, tømrer, murer og maler. Med våre team, som har jobbet sammen i mange år, har vi opparbeidet bred og god erfaring med rørrehabilitering i boligblokker/borettslag/sameier. Vi har innarbeidet gode arbeidsmetoder som sikrer fremdrift og gir styret og beboer forutsigbarhet og trygghet bl.a. i forhold til oppsatte ferdigstillelsesdatoer.

Varme- og radiatoranlegg

Totalrehabilitering av varmeanlegg/radiatoranlegg er utført med stor suksess. Vi er opptatt å levere høy kvalitet og overleverer alltid innenfor oppsatte byggetider og frister.

Har dere opplevd problemer med varmeanlegget? Dette kan være magnetitt (svart jernoksid) som tetter rør, ventiler og legger seg inni radiatorene. Det gir et dårlig energieffektivt varmeanlegg og kalde radiatorer. Vi hjelper dere med gode løsninger og har egen rensetralle for å fjerne magnetitt i varmeanlegget. Vi tilbyr også serviceavtale for vedlikehold av alle sanitær- og varmeanlegg i deres boligselskap

Med beboerne i fokus

Ved rehabilitering av våtrom og røranlegg i borettslag og sameier, er beboer alltid i fokus for oss. Alle beboere får egne møter med kundekoordinator hvor de får hjelp og informasjon om prosessen og veiledning i tilpassingen og planlegging av nytt bad/leilighet.

Beboerne får mulighet til å se baderomsutstyr enten i showroom på byggeplass eller i vår egen, flotte Bademiljø-butikk på Espeland. Der har vi alltid gode tilbud og stort utvalg av baderomsinnredning. Vi påtar oss også oppussing av andre rom.

Under rehabilitering av våtrom i boligselskaper blir leilighetene uten vann og avløp i byggeperioden. Mange beboere har behov for å kunne bo hjemme og trenger da gode løsninger for midlertidige sanitærforhold. Vi tilbyr egne wc-kabiner som kan monteres på balkong hos den enkelte, med wc og servant med varmt og kaldt vann. I tillegg har vi mulighet for å tilby dusjvogn med flere avlåste dusjrom med wc og skifteplass.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!