Våre butikklokaler i Hardangervegen 871.

Butikk

Arna og Åsane Rørleggerservice AS er medlem av Bademiljø-kjeden og dermed også en del av VVS Norge med alle fordelene det gir våre kunder. I butikken vår finner du VVS- og baderomsutstyr til konkurransedyktige priser. Vi hjelper deg gjerne med å finne møbler og utstyr til badet. I tillegg har vi et stort utvalg av rørdeler og en egen avdeling for oppussing av bad. Har du noen ideer du vil få ned på papiret? Prøv baderomsdesigneren fra Bademiljø.

Mandag – fredag 08.00 – 16.00
Følg oss gjerne på Facebook og Instagram

Velkommen til vår butikk på Espeland

Velkommen innom vår butikk på Espeland. Vi hjelper deg med alt fra rørdeler, kraner og fliser til ferdig oppusset bad. I butikken finner du et godt utvalg av baderomstilbehør. Blant annet knagger, dusjhyller, såpedispensere, myke håndklær og deilige dufter. Vi tilbyr lekre designprodukter i tillegg til produkter og møbler i klassisk stil.

Butikken har et bredt utvalg av baderomsmøbler og dusj løsninger. Vi har utstillinger med norske og skandinaviske møbler til små og store bad. Vi har møbler av god kvalitet i flere prisklasser, her er noe for enhver smak. Følelsen av velvære er viktig når man er på badet. Vi hjelper deg med å finne akkurat det du ønsker til badet ditt. Uansett om du bare ønsker å fornye badet, eller skal ha et helt nytt bad.

Finn din stil

Vi hjelper deg gjerne med å finne din stil! Foretrekker du hvitt høyglans eller det mørke og mystiske? Vi har utstilt møbler og tilbehør for enhver smak.

Vi tilbyr et bredt utvalg av møbler, fra flere kvalitetsleverandører, så som Dansani, Fossbad, Linn Bad, INR, VikingBad og Svedbergs. Uansett om du ønsker møbel med benkeplate og bollevask eller nedsenket servant i porselen eller mineralkompositt, så har vi det du er ute etter. Er det flere i familien som bruker badet samtidig, kan det være lurt å ha et baderomsmøbel med to servanter.

Unike designmøbler

Som medlem av Bademiljø fører vi blant andre de spesielle designmøblene Epos av Halvor Bakke. Disse fås foreløpig kun hos VVS Norge sine forhandlere. Vi har utstilt både møbler og speil fra serien.

Fokus på miljø

Er det viktig for deg at varene er kortreiste? Vi har produktene fra f.eks. Linn Bad som produseres i Sogn og Fossbad sine møbler produsert på Birkeland. Vi tar bærekraft på alvor og Arna og Åsane Rørleggerservice ble i 2022 sertifisert som Miljøfyrtårnsbedrift.

Kraner og blandebatteri

Vi har blandebatterier i utallige utførelser og størrelser. Kanskje Quooker kan være noe på ditt kjøkken? Med kaldt, varmt og 100 °C kokende vann fra samme kran gir Quooker nye muligheter. Til kaffe, te, matlaging og rengjøring. En enkel og sikker løsning til det moderne kjøkken som sparer tid, vann og strøm.

Vi har et stort utvalg av bla. Tapwell og Hansgrohe sine velkjente produkter. Du finner dem i mange ulike overflater bl.a. messing, kobber, matt sort, sort krom, bronze, hvit m.fl.

Vi hjelper deg til å finne det som passer for deg og din stil. Kjøkkenarmaturer, servantarmaturer til badet, takdusjløsninger og innebyggingsbatterier kan også fås i matchende utførelse.

Vegghengte toaletter

Vegghengte toaletter er ikke lenger det det en gang var! Vi tilbyr dusjtoaletter og toaletter med åpen spylekant. Flere varianter finnes nå i sort utførelse. Toalettseter med soft close og quick-release kan fås til alle toaletter. Soft close er en dempefunksjon som gjør at setet glir sakte ned. Quick-release betyr at setet lett kan løftes av skålen for lettere rengjøring.

Dusjvegger og kabinetter finner du hos oss!

Ønsker du rette eller leddete dusjvegger? Sort utførelse eller kanskje hvite profiler? Våre kvalitetsleverandører har det meste. Glassene lages i herdet glass og fås både i sotet glass, frostet eller blank. Her er det opp til deg å velge.

Vi fører også merker som VVS Norges eget merke Frida, Quooker, Tapwell, Porsgrund, Villeroy & Boch, Geberit, Oras, Hansgrohe, Halvor Bakkedesign, Terrigeno, Norvigroup, F&H, Smedbo, Coram og Fibo.

Bilde av Kjersti Presttun
  • Arna & Åsane Rørleggerservice AS
  • Kjersti Presttun
  • Kundebehandler butikk
  • 404 36 432
  • kpr@arnaror.no
Bilde av Petter Amundsen
  • Arna & Åsane Rørleggerservice AS
  • Petter Amundsen
  • Saksbehandler bad
  • 404 36 821
  • pam@arnaror.no

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Din henvendelse er 100% uforpliktende. Fyll ut skjema så tar vi kontakt eller ring (+47) 55 39 38 50 for en uforpliktende samtale.