55 39 38 50 firmapost@arnaror.no

Om oss

Om oss

Lang erfaring & høy kompetanse

Arna og Åsane Rørleggerservice AS ble etablert i 1988 av rørleggermestrene Vidar Rolland og Ståle J. Høyvik. Vi har per i dag 80 dyktige medarbeidere som står klar til å hjelpe deg med alt innen rørteknisk arbeid.

Vår tjenestetilbud er forankret i tradisjonell rørleggervirksomhet, og vi er blitt en veletablert bedrift i Bergensområdet, med egne operative avdelinger innen boligbygging, service og anlegg.

Arna og Åsane Rørleggerservice AS har også egen butikk tilknyttet Bademiljø-kjeden der du kan finne alt av møbler og utstyr til badet.

Arna og Åsane Rørleggerservice er kjent for å kunne utføre kompliserte og tekniske krevende røranlegg, og har en organisasjon med høy faglig kompetanse, med sertifiserte sveisere og ledere med lang erfaring.

Vi er medlem i Bademiljø-kjeden, og våre kunder & vi nyter godt av medlemskapet gjennom blant annet garantiordninger på rehabiliterte bad, og kursing på rørleggere mm. Medlemskapet i kjeden gir oss tilgang til et verdifullt miljø for utveksling av erfaringer og teknisk kompetanse i faget.

oppstart1
Her er de første guttene som dro det hele i gang

aa-kredittverdighet

Har du spørsmål, eller ønsker en befaring? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Hardangerveien 871, 5267 Espeland
55 39 38 50
firmapost@arnaror.no

Våre godkjenninger

sentralgodkjenning
mesterlogo_ub
web2_Godkjent-Vatromsbedrift_2
godkjent-laerebedrift
startbank
rorentreprenorene-norge

Følg oss på Facebook